Pet stvari koje trebate znati o njenom orgazmu

Zamislite da je ovo škola o seksu. Ovo su najvažnije lekcije koje trebate svladati. Ženski orgazam je, baš kao i ženski um, jedan od najkompleksnijih fenomena koje je teško razumjeti.

Ali ako obratite pažnju na ove savjete, vrlo brzo ćete postati pravi majstor.

 

Za dobre stvari potrebno je i vrijeme

Istraživanja su pokazala da ženama treba između 15 i 40 minuta da tijekom spolnog odnosa postignu orgazam. Muškarac može svršiti nakon dvije minute. Zbog toga su žene zaokupljene time da seks može potrajati, stoga najčešće glume orgazam ili ostanu bez njega. Ali opuštenost je najvažnija za ženski orgazam. Stoga, ako vam je stalo do užitka vaše partnerice, dajte joj do znanja da ćete biti sretni i ako seks potraje kako bi ona došla do vrhunca. Započnite masažom, tako ćete joj pomoći da se opusti, a zatim nastavite ‘vrućim’ igricama u krevetu.

 

Slavite njenu golotinju

Ženski orgazam je i emocionalno iskustvo koliko i fizičko. I dok je muškarcu odjeća zapreka prema užitku, ona se možda tako osjeća sigurnije. Možda je vama njeno tijelo seksi i privlačno, ali ona to neće znati ako joj ne kažete i pokažete stotinu puta ako treba. Dajte joj do znanja da je predivna kad skine odjeću.

 

Višestruki orgazmi

Ne, to nije mit. Neke žene imaju višestruke orgazme. Postoje dvije vrste višestrukih orgazama, onaj kad su orgazmi odvojeni vremenskim intervalom od dvije-tri minute i oni između kojih ima samo nekoliko sekundi razmaka. Nakon što žena postigne orgazam, možete je nastaviti ljubiti i dirati, dok se klitoris odmara i dok se njeno ubrzano disanje ne smiri. Ako ona pozitivno reagira, nastavite stimulirati klitoris i možda opet postigne orgazam.

 

Postoji više načina

Iako je puno složeniji zadatak pomoći partnerici da postigne orgazam, nego što je taj da muškarac svrši, dva su načina koja vam mogu olakšati. Žena može doći do vrhunca stimulacijom klitorisa, a može i stimulacijom G-točke. No, tehnologija je na vašoj strani. U ponudi među igračkama za seks ima raznih gadgeta koji omogućuju da partnerici stimulirate obje točke istovremeno. Čuveni vibrator rabbit jedan je od njih. A ako je već jako dobar prijatelj singl žena, zašto ne bi bio i vašoj vezi?!

 

Jezik je moćniji od mača

Što se tiče pružanja užitka ženama, najbolji ljubavni mišić za to nalazi se u vašim ustima, a ne među nogama. Istraživanja su pokazala da većina žena lakše doživi orgazam oralnim seksom, a za to postoji i anatomski razlog. Većina osjetljivih živčanih završetaka nalazi se na klitorisu i oko vaginalnog otvora. Pokažite joj, ako još niste, koliko ste vješti jezikom i ugodno ćete se iznenaditi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...