Princ William provodi se bez Kate Middleton

Jedna od najiščekivanijih trilogija ‘Hobit’ stigla je u kina, a njegova premijera u Londonu očekivano je privukla veliki broj obožavatelja među kojim se našao u usamljeni princ William.

Nakon o vijesti o trudnoći te komplikacijama, Kate Middleton i princ William našli su se u centru medijske pažnje. Zbog dijagnosticirane trudničke hipermeze, bolesti čiji su simptomi mučnina i povraćanje koje se ne može kontrolirati, a dovodi do dehidracije i acidoze, Kate je završila u bolnici te zabrinula naciju.

Iako će morati biti jako oprezna te pokušati dobiti na težini, Kate i princ William se vidno odahnuli. Tako se princ William očito i odlučio za izlazak te je večer proveo na svečanoj premijeri filma Hobit u Londonu. Stigavši bez Kate, princ se na crvenom tepihu družio Cate Blanchett, Ian McKellanom i Martin Freemanom, a okupljenima je rekao: ‘Kate bi doista voljela biti ovdje’. Sir Ian McKellan rekao je Williamu da Kate prenese njegove pozdrave i najbolje želje.

Na premijeri pažnju je privlačila u Cate Blanchett koja je blistala u dugoj bijeloj haljini kojom je otkrila leđa te djelovala doista zamamno.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...