Protiv AIDS-a javnom masturbacijom

Ne znamo je li svatko tko je sudjelovao u javnom natjecanju u masturbaciji u Kini gubitnik ili pobjednik, ali sigurno je da su sudionici privukli pažnju svjetskih medija.

Kako piše Shanghaiist, u Kini je povodom Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a organizirano prvo natjecanje u masturbaciji, najsigurnijem seksualnom činu.

Natjecanje koje je održano 1. prosinca nazvano je Wankathon i nema nikakve veze s godišnjim masturbativnim maratonom u San Franciscu, napominju organizatori.

Usprkos provokativnom činu niti u jednom trenutku gledateljima nije bilo na očigled servirano što se zbiva. Deset sudionika nosilo je maske, a genitalije su prekrili narančastim plastičnim kantama. No, oni će u povijest svoje zemlje ući kao začetnici ‘seksualne revolucije’.

Kako bi održali raspoloženje, među natjecateljima su plesale oskudno odjevene ljepotice sa seksualnim igračkama i lutkama na napuhavanje.

Pobjednik na kraju nije bio važan jer je cilj ionako bio skrenuti pažnju na borbu protiv AIDS-a i prevenciju prilikom seksualnog odnosa.

Trenutni svjetski rekorder u najdužem masturbiranju je porno zvijezda Sonny Nash koji se zadovoljavao impresivnih 10 sati i 10 minuta u svinju ove godine.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...