Publika kaže – čisto ludilo

Naspram lošeg vremena, štoviše neveri, Hrvatsko narodno kazalište u Zadru, jučer je uživalo u izvrsnoj, originalno američkoj komediji, “Čisto ludilo”. Do posljednjeg mjesta popunjeno kazalište, svoju je publiku razvrstalo prema svim dobnim skupinama, što bi se reklo doslovce od 7 do 77.

Oduševljenje publike moglo se očitovati već u prvim minutama predstave i glasnom smijehu te brojnim interakcijama. Ovakvo nešto zaista je bilo potrebno da se Zadrani odmaknu od surove stvarnosti i svakodnevnih briga.

Specifičnost predstave koja se mora izdvojiti jest njena prilagodba području, gradu, u kojem se odigrava trenutno. Tako je slučaj i sa Zadrom, gdje smo mogli čuti prozivku brojnih poznatih imena zadarske scene; pjevača, političara, estradnjaka…

Redateljica “Čistog ludila” je Nina Kleflin, a u predstavi su igrali Vid Balog, Nina Kaić Madić, Igor Mešin, Damir Lončar, Saša Buneta i Jasna Palić Picukarić u izvedbi zagrebačkog kazališta Komedija.

Mora se pohvaliti ovosezonski odabir predstava, jer brojnost zainteresiranih i prisutnih vrlo je jednostavan dokaz kvalitete i uspjeha. Nadamo se da nastavak slijedi te da ćemo i nadalje moći gledati ovakve izvrsne “komade” i glumačku postavu kakva je bila sinoć.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...