Miljak zamjera Matanoviću izražavanje nedostojno člana Glavnog stana stranke i predsjednika Podružnice HČSP-a grada Zadra

Raspuštena podružnica HČSP-a Zadar

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Predsjednik Hrvatske čiste stranke prava Josip Miljak raspustio je zadarsku podružnicu te stranke te naložio dosadašnjem predsjedniku Hrvoju Srećku Matanoviću da preda ključeve stranačkih prostorija županijskom povjereniku Ivi Ćozi.

– Poštovani g. Matanović, primio sam Vaše pismo koje je po sadržaju i načinu izražavanja nedostojno člana Glavnog stana stranke i predsjednika Podružnice HČSP-a grada Zadra. Za Vaš nerad i nesnalaženje u organiziranju stranke optužujete sve i svakoga, a odbacujete bilo kakvu vlastitu odgovornost što nije pravaški a nije ni moralno.

Zbog neodrživosti takve situacije u Podružnici Zadar, ista se raspušta, iako smatramo da njezino postojanje nije niti bilo vidljivo. Podružnica Zadar je prevažna za stranku i držimo da se ona mora kvalitetno pripremiti za sljedeće lokalne izbore, što u ovim okolnostima nije moguće.

Odluka o raspuštanju Podružnice stupa na snagu – odmah. Stoga vas molimo da ključeve stranačkih prostorija predate županijskom povjereniku g. Ivi Ćozi, stoji u pismu kojeg je Miljak poslao Matanoviću.

Ostavi komentar koristeći Facebook