Raspuštena podružnica HČSP-a Zadar

Predsjednik Hrvatske čiste stranke prava Josip Miljak raspustio je zadarsku podružnicu te stranke te naložio dosadašnjem predsjedniku Hrvoju Srećku Matanoviću da preda ključeve stranačkih prostorija županijskom povjereniku Ivi Ćozi.

– Poštovani g. Matanović, primio sam Vaše pismo koje je po sadržaju i načinu izražavanja nedostojno člana Glavnog stana stranke i predsjednika Podružnice HČSP-a grada Zadra. Za Vaš nerad i nesnalaženje u organiziranju stranke optužujete sve i svakoga, a odbacujete bilo kakvu vlastitu odgovornost što nije pravaški a nije ni moralno.

Zbog neodrživosti takve situacije u Podružnici Zadar, ista se raspušta, iako smatramo da njezino postojanje nije niti bilo vidljivo. Podružnica Zadar je prevažna za stranku i držimo da se ona mora kvalitetno pripremiti za sljedeće lokalne izbore, što u ovim okolnostima nije moguće.

Odluka o raspuštanju Podružnice stupa na snagu – odmah. Stoga vas molimo da ključeve stranačkih prostorija predate županijskom povjereniku g. Ivi Ćozi, stoji u pismu kojeg je Miljak poslao Matanoviću.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...