Reagiranje: Glasnogovornica Zdunić odgovorila na prozivke Živog zida

Nakon što se Udruga Živi zid očitovala priopćenjem kako je, zapravo, deložacija i sama ovrha obitelji Vukić, iz više razloga, nezakonita, te, nastavno, kako je glasnogovornica Općinskog suda u Zadru, Katarina Zdunić razotkrila laž sutkinje Novaković, svoj odgovor na cijelu prozivku uputila nam je i sama glasnogovornica.

Njeno priopćenje donosimo u cijelosti.

Poštovani,

“ovrhovoditeljica” koju spominje sutkinja Novaković u svom rješenju od 21. studenoga 2012. godine je Boškarija gradnja d.o.o. koja je u ovršnom predmetu doista zastupana po punomoćnici Janji Tremski. Otkaz punomoći koji je dostavila udruga Živi zid odnosi se parnični predmet koji se vodi pred Općinskim sudom u Zadru i ne znači da ovrhovoditeljica (Boškarija gradnja) u ovršnom predmetu nije zastupana po Janji Tremski, već samo da po njoj nije zastupana u spomenutom parničnom predmetu. Također, punomoć Borisu Maselju, kojem su neposredno predani ključevi predmetne nekretnine 8. 11. 2012. odnosi se isključivo na zastupanje tijekom ovrhe radi ispražnjenja i predaje nekretnine, a ne i na zastupanje u cijelom ovršnom predmetu.

Zaključno, u rješenju od 21. studenoga 2012. godine ne spominje se uopće da je punomoćnica Janja Tremski bila prisutna, već da su ključevi predani ovrhovoditeljici odnosno Boškarija gradnji d.o.o. odnosno da je ovrhovoditeljica uvedena u posjed predmetne nekretnine (i to po punomoćniku Borisu Maselju koji je bio opunomoćen isključivo za zastupanje 8. studenoga 2012. godine).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...