Rob i Kristen neće zajedno slaviti Božić

Stari/novi par iz sage ‘Sumrak’ ipak neće biti zajedno na Božić.

Navodno je Kristen Stewart (22) odlučila izbjeći obiteljsko slavlje s Pattinsonovom obitelji jer je Dan zahvalnosti provela s njima u Londonu, a to joj je bilo iscrpljujuće.

‘Robertovi roditelji i sestre trudili su biti pristojni prema Kristen, no ona je osjetila nelagodu. Osjetila je, a to se posebno odnosi na Robertove sestre Victoriju i Lizzy da još nisu prešli preko afere s Rupertom Sandersom’, rekao je jedan izvor, prenosi Showbizspy.

Robertova mama želi da on provede praznike sa svojom obitelji, nakon što je morao odraditi napornu promotivnu turneju zbog posljednjeg filma iz sage Sumrak, Praskozorje 2.dio.

‘Mama ga stalno nagovara da bude s njima za praznike, a njemu se sviđa ideja. No, Kristen nije baš oduševljena time’, rekao je izvor blizak mladom glumcu.

Šuška se i da Robert još nije sasvim oprostio Kristen.

‘Kristen se jako trudi osvojiti njegovo povjerenje, no njega još muči to što se dogodilo s Rupertom Sandersom. Pokušavala se sprijateljiti s njegovim prijateljima u Londonu te pridobiti roditelje i sestre.

‘Kristen dobro zna da su sestre bile protiv toga da se ona i Robert pomire. Stvar je u tome da Rob još uvijek nije siguran u njihovu vezu’, otkrio je jedan izvor.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...