Sedam grijeha koje ne smijete napraviti u krevetu

U seksu se mogu potkrasti pogreške koje će biti brzo zaboravljene, ali opasne su fatalne greške koje mogu i uništiti vezu. Pročitajte koji su grijesi neoprostivi i svakako ih izbjegnite.

Niste li sigurni zašto vam je partnerica u zadnje vrijeme nezadovoljna u krevetu, možda radite neke od ovih pogrešaka. Seksualna terapeutkinja Pam Spurr za magazin Health & Wellbeing piše kojih sedam pogrešaka ozbiljno mogu ugroziti vezu.

 

Grijeh br. 1 – Bivše ljubavi

Spominjete ili opisujete seks s bivšom djevojkom? U opasnoj ste zoni. Možda, ali samo možda jedan mali dio sadašnje djevojke želi znati kakva je bila, ali većina njih brzo sve želi zaboraviti. Tu nastaje problem jer je takve misli teško izbaciti iz glave. Niti jedna djevojka ne želi zamišljati svog dečka s drugom, a ako dobije neke informacije o tome, stvari mogu poći nizbrdo.

 

Grijeh br. 2 – Ne uzvraćate istom mjerom

To se najviše odnosi na oralni seks i muškarce koji vole primati, ali ne vole davati. Puno muškaraca izbjegava oralni seks jer nisu sigurni što točno treba raditi i boje se neuspjeha. Niste li sigurni u svoje poteze ona će vam rado reći što treba raditi. Dakle, izlike više ne postoje.

 

Grijeh br. 3 – Ugađanje partnerici

Muškarci vole seks u određenim pozama zbog bolje stimulacije, ali zaboravljaju da je jednako i sa ženama. Stoga se malo potrudite i predložite nešto novo te upitajte partnericu što joj odgovara

 

Grijeh br. 4 – Prljavi razgovori u krevetu

Jedno je znati o malim seksi razgovorima za vrijeme akcije, a drugo je biti vulgaran. Naučite razgovarati u krevetu. Prljavi razgovori dobro su došli na vrhuncu, ali samo pripazite da ne budu uvredljivi i ponižavajući jer ćete uništiti atmosferu.

 

Grijeh br. 5 – Nepristojno ponašanje

Podrigivanje ili još neke neugodnije radnje u krevetu su apsolutno zabranjene. To valjda i znate, ali dio testa na kojem mnogi padnu je da su takve stvari s vremenom dopuštene. E, pa nisu!

 

Grijeh br. 6 – Umor nakon seksa

To je jedna klasična priča u kojoj ona želi malo priče i topli zagrljaj nakon seksa, a on već odavno drijema – zadovoljan i zadovoljen. Nitko ne traži skladanje pjesama i doslovno skidanje zvijezda s neba, već koji zagrljaj i nježnost prije nego se okrenete na drugu stranu i utonete u san.

 

Grijeh br. 7 – Preuranjeni orgazam

Neki muškarci smatraju da je sasvim u redu doći do vrhunca bez najave partnerici, ali to je loše iz nekoliko razloga. Stavite se nakratko u poziciju žene i razmislite što ona može učiniti nakon što doživite orgazam? Iskustvom ćete naučiti kako da ne odete do kraja prije vremena i za dobrobit veze probajte se koncentrirati da oboje budete zadovoljni na kraju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...