Spoznaja koja je šokirala Kim Kardashian

Kim Kardashian pokušava prodati svoje vjenčanje s Kanyejem Westom, ali nema zainteresiranih koji bi htjeli uložiti novac u njihovo vjenčanje.

I to se dogodilo, Kim Kardashian ostala je šokirana kad je spoznala da nikoga ne zanima njeno vjenčanje s Kanyejem Westom. To definitivno nije očekivala.

Iako se Kim još uvijek nije službeno razvela od Krisa Humphriesa, ona već priprema teren za vjenčanje s njenim sadašnjim partnerom Kanyejem.

Starleta se vjenčala s Krisom u kolovozu 2011. godine da bi se razišli samo 72 dana nakon skupe ceremonije.

‘To je sve izgledalo tako ‘lažno’ i nitko joj ne vjeruje da će ovaj put biti drugačije’, tvrdi neimenovani izvor.

Nedavno su strani mediji pisali o tome da Kim uništava Kanyejevu karijeru, navodno na njegovu karijeru negativno utječe veza s njom i on nimalo nije sretan zbog toga.

Otkad je u vezi s Kim, Kanye se nekoliko puta pojavio u reality showu Keeping Up with the Kardashians što mu očito ne ide u prilog.

‘Njegov privatni život ima previše utjecaja na njegovu glazbenu karijeru’, tvrdi izvor.

‘Jasno joj je dao do znanja da ne žili biti dio njenog showa, ali ona je bila uporna pa je popustio. Kanye je zbog toga tražio savjete stručnjaka jer mu se ne sviđa u kojem to smjeru ide’, nadodao je izvor.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...