Što je to razljutilo Jelenu Veljaču?

‘E, pa Hash, prijatelju, pojma nemaš’, poručila je Jelena Veljača u svojoj nedjeljnoj kolumni u Jutarnjem listu jednom anonimnom komentatoru na forumu čiji ju je zlobni komentar o njezinom razvodu pogodio.

‘Nekidan sam pročitala paušalni komentar posve nepoznate osobe o tome kako sam nevjerojatno lako prošla kroz proces razvoda. ‘Tjedan dana i ništa tu kučku ne boli’, rekla je XY osoba koja se dobro skriva ispod nekavog nicka na forumu na koji sam zalutala, jer sam pratila trag jedne frendice koja je čitala tračeve o jednom svom bivšem pa me zamolila da provjerim što piše umjesto nje… No barem se potpisujemo onako kako se zovemo. A Hashtag17 komentira moj razvod prikladno skriven iza svog nadimka, iako Hashtag o mom razvodu nema pojma’, napisala je Jelena Veljača u svojoj nedjeljnoj kolumni Mačka u Veljači koju objavljuje u Jutarnjem listu.

Jelena dalje piše da je još samo jedna osoba upućena u njezin razvod, a to je njezin bivši suprug Janko Volarić Popović.

‘Sa sigurnošću ipak znam da Hashtag nije moj bivši suprug. Naime, jedna je od naših najvećih svađa izbila onda kad mi je zabranio da njegove slike stavljam na Facebook. Zato se onda raspao brak u kojem je to bila jedna od najvećih svađa? To vam ipak neću otkriti’, objavila je Jelena.

Razljutio ju je taj anonimni komentator njezina života.

‘Nije mi jasno što je pjesnik Hash htio reći osim da sam površna osoba koja, eto, raspad braka, prohodava novim cipelama i frizurom. E, pa, Hash, prijatelju, pojma nemaš!’, poručila mu je Jelena.

Dodala je i da dubinu tuge koja je nastala kad je shvatila da se nalazi usred smrti ljubavi nitko ne shvaća.

‘I dok plakujemo i oplakujemo dio nas je duhovita autoironična frajerica. Zamislite da nismo, u svijetu koji se tako požuri osudi i ženu koja nakon razvoda izgubi kile, izgleda ispijeno i nesretno, i možda malo poludi, ali i onu koja poput mene, sabre svu svoju tugu kao piliće pod krilo i nastavi dalje, od toaleta do toaleta? Oh, Hash, svijet bi bio jedno tako banalno mjesto’, napisala je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...