Sve što je potrebno da je uzbudite i češće navedete na seks

Nemaju svi jednaku seksualnu želju, no kod onih žena kojima je splasnula, itekako je možete probuditi. Evo nekoliko korisnih savjeta koje možete primjenjivati od jutra do večeri.

Dok većina muškaraca mašta o tome da su žene napaljene 24 sata na dan, sedam dana u tjednu, stvarnost je puno drugačija. ‘Svaka žena ima jedinstven seksualni tjelesni sat’, objašnjava doktorica i seksualna savjetnica Tammy Nelson, autorica knjige Getting the Sex You Want. Neke žene to vole ujutro, nekima nije ni na kraj pameti. Jednom kad naučite kako funkcionira, možete određenim tehnikama postignuti da želi više seksa, ujutro, poslijepodne i navečer.

 

U jutarnjim satima

Ako je vaša draga jutarnji tip, pokušajte probuditi njena erotska osjetila prije nego otvori oči. Neka je probude vaše ruke na njenom tijelu, a kad dobijete pozitivnu povratnu informaciju, počnite se polako i nježno igrati njenim klitorisom. Nastavite sa senzualnim dodirima ispod pokrivača, a sve završite u doggy styleu. nakon ovoga joj neće trebati kofein da se razbudi.

 

Tijekom dana

Ako je luda za popodnevnim užitkom, planirajte jedan seks na brzaka čim se vidite tog dana. Potrudite se da je to tada uzbudite tekstualnim porukama u kojima ćete joj dati do znanja što je čeka. Ponekad vam mogu poslužiti i igračke za seks, a možete se strastima prepustiti i na nekom mjestu gdje to inače ne radite. U vašem uredu, ako vam okolnosti dozvoljavaju, u automobilu u šumi ili…, sigurno imate neko skriveno mjesto na kojem vas nitko neće ometati.

 

Prije odlaska u krevet

Iako to mnogi parovi ne prakticiraju, zajednički odlazak u krevet važan je za vezu. Ritual prije spavanja započnite tako što ćete u spavaćoj sobi osigurati onoliko svjetla koliko vam treba za romantičan ugođaj. Zatim se zagrijte uz oralni seks pa gdje vas dalje odvede strast… Evo još jednog odličnog savjeta, pobrinite se da dodirujete vašim tijelom dio partneričinog tijela prije nego oboje utonete u san. To ima pozitivan učinak na seksualni i ljubavni život.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...