Teške krađe na području PU zadarske

U noći s utorka na srijedu, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu u Ulici Ante Starčevića u Zadru te otuđio cigarete, slatkiše i piće u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći s utorka na srijedu, u Zemuniku Gornjem nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu te otuđio cigarete, suhomesnate proizvode i novac u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna.Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer u večernjim satima u ulici Put Kotlara u Zadru nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 18-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je tijekom prošlog ljeta provaljivao u kampere na parkiralištu u Zadru. Sumnjiči ga se da je na parkiralištu Ravnice u srpnju i kolovozu provalio u šest kampera u vlasništvu stranih turista te otuđio mobitele, prijenosna računala, kamere i novac u vrijednosti od pedesetak tisuća kuna. Protiv 30-godišnjaka državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog teških krađa.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...