Tko bi rekao da su Angie i Brad tako romantični

Angelina Jolie i Brad Pitt nedavno su pobjegli od svega te u osami uživali na romantičnom spoju koji su proveli na selu u Engleskoj.

Prema pisanju stranih medija, slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt, koji se trenutačno priprema za vjenčanje koje neki već proglašavaju i događajem godine, odlučili su da im je potrebno malo vremena koje će provesti sami njih dvoje. Tako su svoje šestero djece ostavili na čuvanju te se uputili u ekskluzivni hotel Park Coworth.

‘Uživali su u romantičnoj večeri u restoranu, koja je bila rezervirana samo za njih dvoje. Brad je naručio bocu crnog vina, a oboje su bili poprilično dotjerani – kao da su željeli biti neodoljivi jedno drugome’, otkriva izvor, a prenosi Showbizspy.

‘Nakon večere zajedno su se uputili u Dower House, osamljenu kuću za odmor koja ima tri spavaće sobe te se nalazi nedaleko hotela. Ponovno sam ih vidio sljedećeg jutra, izgledali su kao da su tek ustali iz kreveta. Baš su bili slatki’, dodaje izvor.

Brad i Angelina ranije ove godine su se zaručili, no još nisu odredili točan datum vjenčanja niti su poznati ikakvi konkretni planovi po tom pitanju. Naime, Brad i Angie silno se trude sve držati što dalje od javnosti i medija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...