Tko je zapravo otac najstarijeg sina Britney Spears?

Christopher tvrdi da mu je Britney ukrala kreditnu karticu te je zbog toga, ali i vrijeđanja, sada zatražio sudsku zabranu prilaska

I taman kad smo pomislili da je Britney Spears konačno dovela život u red, pojavi se skandal koji baca novo svjetlo na život.

pop-princeze. Ako je vjerovati napisima američkih medija, otac najstarijeg sina Britney Spears nije Kevin Federline, kako se dosad vjerovalo, nego njegov brat Christopher Federline.

Medijima je to otkrio sam Christopher koji se usput požalio da ga je pop-princeza vrijeđala i zlostavljala. ‘Britney mi se rugala da imam mali penis. Zaprijetila mi je i da će cijelome svijetu reći da sam ja pravi otac Seana Prestona ako je prijavim policiji zbog krađe kartice’, izjavio je brat njezina bivšeg supruga.

Christopher tvrdi da mu je Britney ukrala kreditnu karticu te je zbog toga, ali i vrijeđanja, sada zatražio sudsku zabranu prilaska. Pjevačica je navodno karticom kupila stripove u vrijednosti četiri i pol tisuće dolara.

Christopher u tužbi navodi da je s popularnom pjevačicom održavao seksualne odnose. Ona se pak uopće nije očitovala na njegove izjave. Unatoč optužbama, sud je ipak odbio Christopherovu tužbu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...