Tportalov čitatelj napravio snjegovića visokog sedam metara

Franjo Petrić iz Marinaca kaže da su trebala dva dana iza izradu snjegovića visokog sedam i promjera četiri metra, a prigodno su ga nazvali ‘Slavonko’.

Nakon što je Hrvatsku prekrio snijeg, mnogi nisu odoljeli a da se ne prepuste zimskim radostima. Tako je Franjo Pertić iz Marinaca pokušao napraviti najvećeg snjegovića u okolici. Za pravljenje snjegovića ‘Slavonka’ bilo je potrebno dva dana, a ‘Slavonko’ je visok sedam te širok četiri metra. Doista impresivno!

‘Nadamo se da je najveći u Slavoniji i široj okolici’, napisao nam je Franjo. To za sada zaista ne bismo znali, ali priznajemo da su Franjo i njegovi prijatelji u dva dana uspjeli očistiti puno više snijega nego mnoge ‘zimske službe’.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...