Tri krađe u Zadru

Policijski službenici I Policijske Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom iz Zadra, kojeg se sumnjiči da je potkraj listopada u Kalima provalio u kiosk u vlasništvu 30-godišnjaka te otuđio nekoliko tisuća kuna.

23-godišnjaka se također sumnjiči da je početkom studenog provalio u agenciju za otkup zlata u ulici Put Petrića u Zadru te otuđio novac i bankovnu karticu.

Protiv njega državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

 

Tijekom prosinca, u Zagrebačkoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u halu trgovačkog društva te otuđio aluminijska vrata i radijatore vrijedne nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

 

Tijekom proteklog tjedna na Šetalištu kneza Branimira u Biogradu, otuđena su metalna vrata poslovne zgrade, vrijedna nekoliko tisuća kuna. Provedenim istraživanjem utvrđena je sumnja da su vrata otuđili tri muškarca iz Biograda u dobi od 32, 33 i 38 godina, protiv kojih je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

 

U protekla četiri dana, iz ulaza zgrade u Ulici Ante Starčevića u Zadru nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 47-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...