Učenici kroz “Najslabiju kariku” učili o Božiću

Učenici zadarske Klasične gimazije Ivana Pavla II na posebno su kreativan način priveli kraju prvo polugodište, nadamo se, vrlo uspješne školske godine. Školska dvorana večeras je postala televizijski studio, a učenici natjecatelji u vlastitoj verziji popularnog kviza “Najslabija karika”.

– Tko misli da Vin Diesel radi na pumpi – samo je jedna od duhovitih upadica učenice koja je preuzela ulogu voditeljice Danijele Trbović i koja je odlično osmišljenim pitanjima vezanim za blagdan Božića i tradiciju njegovog obilježavanja „rešetala“ pet natjecatelja.

Među njima je bio i Borna, učenik Klasične gimazije koji je kroz svoje odgovore pokušao posjetitelje ovog zaista neobičnog Božićnog susreta pobliže upoznati s radom škole i prednostima njenog pohađanja.

Božićni susret klasične gimnazije (Foto: Ivan Katalinić / Antena Zadar)U pauzama između krugova u kojima je ispadala po jedna „najslabija karika“ uprizorena je i predstava s tematikom Isusova rođenja, a učenici škole pokazali su zavidne glumačke sposobnosti. Zadivila je i kostimografija, ali i svjetlosni i glazbeni efekti. Za kraj je održana i humanitarna tombola „Neka živi ljubav“.

Božićnom susretu odazvali su se brojni roditelji i učenici škole, te njihova rodbina, ali i usputni prolaznici, koji sasvim sigurno nisu ostali razočarani viđenim.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...