Uvode se linije iz Varšave, Gdanjska i Poznanja

Zadar, odnosno zadarska Zračna luka, trebala bi dobiti nove linije i to prema Varšavi, Gdanjskom i Poznanju. Linije prema spomenutim poljskim gradovima uvesti će regionalni prijevoznik iz Poljske – Eurolot, čime je prepoznata potreba za dobrom povezanošću u vrijeme turističke sezone.

Na tiskovnoj konferenciji u Varšavi, na kojoj su osim predstavnika Eurolota sudjelovali i članovi Hrvatske turističke zajednice, najavljene su nove linije koje će Poljsku povezati sa Zadrom, Rijekom, Splitom i Dubrovnikom.

Prema Zadru će, dakle, subotom letjeti let iz Varšave, kao i prema Rijeci i Dubrovniku, dok će prema Splitu letjeti četvrtkom i nedjeljom. Ovaj raspored bit će na snazi od travnja pa do polovine listopada sljedeće godine. Prema istim destinacijama, letjet će se i iz Gdanjskog, kao i iz Poznanja.

Kako doznajemo iz Eurolota, spomenute linije ne bi trebale ostati jedine koje će Poljsku povezivati s Hrvatskom. Možda će i to poboljšati već pozitivan rast od deset posto većeg broja posjeta Poljaka nego prošle godine, odnosno pet posto više kada su noćenja u pitanju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...