Zašto je Nikolina Pišek jako nezadovoljna?

Do daljnjega odgođen je početak prikazivanja emisije ‘Sami u tami’, koju je Nikolina Pišek trebala voditi od listopada na srpskoj televiziji TV Prva.

Poznato voditeljica Nikolina Pišek snimila je više epizoda nove emisije ‘Sami u tami’ za TV Prva, ali one se još neće prikazivati, saznaje Kurir od izvora bliskog voditeljici.

Iako je se emisija trebala početi prikazivati još od listopada, do toga nije došlo, a kako stvari stoje, neće ni uskoro.

‘Nikolina je prilično nervozna zbog svega što sedogađa. Nakon što je izgubila angažman na jednoj televiziji s nacionalnom frekvencijom, dobila je drugu priliku na TV Prva i bila je veoma sretna zbog toga. Međutim, ponovo čeka, i to je čini nezadovoljnom. Ipak, u ljubavi joj cvjetaju ruže, pa joj to ublažava poslovne muke,’ otkriva izvor, a prenosi portal poznati.info.

Zasad nema saznanja kada će se početi prikazivati emisija ‘Sami u tami’, a Nikolini Pišek je jedna od novogodišnjih želja da se najavna špica nove emisije uskoro zavrti na malim ekranima.

Portal poznati.info iz službe za odnose s javnošću TV Prva saznaje kako je datum početka emitiranja Nikolinine emisije još uvijek nepoznat.

‘Sezona je počela punom parom, veliki broj novih formata je krenuo, a postepeno ćemo uvoditi i mnoge druge, uključujući i emisiju ‘Sami u tami’, koja će biti na programu sljedeće godine. O točnom datumu biti ćete na vrijeme obaviješteni,’ poručuju s TV Prva.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...