16. atletska i 13. biciklistička utrka “Memorijal Zorana Bilosnića”

Pod pokroviteljstvom općine Poličnik u organizaciji HAK Sveti Ante Poličnik i članova Atletskog saveza Zadarske županije, 5. siječnja održana je 16. atletska utrka Poličnik i 13. biciklistička utrka Memorijal Zorana Bilosnića.

Staza dužine 10.000 metara trasirana na relaciji Poličnik-Visočane-Poličnik. Utrka je održana kao dio sportskih manifestacija u sklopu obilježavanja Dana pobjede općine Poličnik, odnosno obilježavanja 21 godišnjice obrane od agresora. Posebno je bila zanimljiva glavna atletska utrka u kojoj se čekao ogled između atletičara i triatlonaca. Ovaj put su članovi Triatlon kluba Zadar bili uspješniji i spremniji.

Na postolje su se popeli Ivan Gobin, Roko Škibola i Ivan Tuta, a od atletičara iza triatlonaca stigli su Antonio Pintur AK Veteran Zagreb, mladi i perspektivni Hrvoje Ivković iz AK A. Stepinac Zadar i Davor Mataković, AK KA-TIM iz Karlovca. Od žena je nastupila jedino Gabrijela Miolović, članica AK

A. Stepinac iz Zadra, koja je hrabro istrčala cijelu dionicu. Najstariji atletičar je bio Jakov Baričić (M60), član AK Rogovo iz Sv. Filipa i Jakova. Medalje su podijelili Tomislav Bilosnić, ratni veteran Elvis Čulina i Slobodan Miolović koji je i idejni začetnik ovih utrka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...