Antena te vodi na utakmicu KK Zadra protiv Široki WWin!

Antena Zadar nastavlja darivati svoje čitatelje i Facebook prijatelje. Tako vas ovaj put vodimo na utakmicu KK Zadar protiv KK Široki WWin, koja se igra 02. veljače na Višnjiku.

Pravila nagradnog darivanja su jednostavna, kao i u svim igrama do sada. Potrebno je “lajkati” našu Facebook stranicu i ostaviti “lajk” ili komentar ispod slike koja poziva na nagradno darivanje.

 

> Poveznica na našu Facebook stranicu

 

 

Pravila nagradnog darivanja

Nagradno darivanje traje do 02. veljače, a sve što trebate je lajkati našu Facebook stranicu i privući barem 5 novih lajkova.

Dobitnike ćemo nasumičnim odabirom odabrati po završetku nagradnog darivanja a objavit ćemo ih na portalu i Facebook stranici Antene Zadar 02. veljače 2013. do 14 sati.

Nagrade se daju kako jesu i ne mogu biti zamijenjene za novac. Antena Zadar zadržava pravo provjere minimalnog broja lajkova svoje Facebook stranice prema prijateljima osvajača.

Nagradni fond sastoji se od četiri ulaznice za utakmicu koju KK Zadar igra 02. veljače u ŠRC Višnjiku.

 

 

Sudjelovanje bez korištenja Facebooka

U nagradnom darivanju mogu sudjelovati i čitatelji koji ne koriste društvenu mrežu Facebook. U tom slučaju, potrebno je svoje podatke do zaključenja nagradne igra poslati putem emaila na adresu [email protected].

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...