Carlos Santana 29. srpnja na Jazinama

Gitarist, virtuoz, Carlos Santana, u sklopu svoje europske turneje nastupit će 29. srpnja na parkiralištu Jazine, potvrdili su danas to na tiskovnoj konferenciji iz TZ Grada i Adria Entertainmenta, koji je ujedno i organizator.

Cjelokupni trošak organizacije pripada Adria Entertainmentu dok TZ osigurava svu potrebnu tehničku pomoć. Ulaznice će se moći putem sustava Eventim kupiti već prvim danom veljače i to po cijenama od 325 kuna za stajanje, 505 kuna za VIP sjedenje. Zanimljivo je kako će prvih 2.000 kupaca dobiti 50 posto popusta na cijenu ulaznica.

Koncert Santane vjerojatno je najveći koncert ove sezone u Zadru, zaključio je direktor TZ-a Zvonko Šupe, no svoje oduševljenje nije mogao skriti ni Branko Ganzulić, direktor županijske TZ.

Dodajmo ovome kako će dio prihoda od ulaznica biti uplaćen u korist humanitarne zaklade Milagro, čiji je utemeljitelj sam Santana a cilj zaklade je osiguravanje novčanih sredstava za mlade ljude s nedostatkom materijalnih dobara no s iznimno puno talenta na području umjetnosti, obrazovanja i zdravstva. Sam naziv zaklade u prijevodu na hrvatski znači – čudo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...