Četiri krađe u Zadru

U noći sa petka na subotu u Zadru, u Ulici Majstora Radovana, u auto-kampu, nepoznati je počinitelj provalio u dvije mobilne kućice odakle je otuđio više komada rabljenih deka. Šteta nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

U noći sa petka na subotu, u Zadru, u Ulici Put Murvice, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu i pekaru odakle je otuđio za sada neutvrđeni novčani iznos i neutvrđenu količinu cigareta. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

U noći sa petka na subotu,u Zadru, Ulici Franka Lisice, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu te otuđio registar kasu u kojoj se nalazio za sada neutvrđeni novčani iznos. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Jučer je 24-godišnjakinja prijavila da joj je nepoznati počinitelj dana 01.01.13.god., u Zadru, Ulici Obala kneza Branimira, u ugostiteljskom objektu, otuđio mobitel. Šteta nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...