Doznajte prednosti zadružnog poslovanja

Razvojna agencija Zadarske županije u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta organizira seminar “Zadružno poduzetništvo” koji će se održati 28. i 29. siječnja, s početkom u 9 sati, u prostorima Razvojne agencije Zadarske županije na Novom Bokanjcu.

Predmet seminara je upoznavanje poduzetnika sa zadružnim načinom poslovanja, usporedba s ostalim oblicima udruživanja i iskustvima iz zemlje i svijeta.

– Seminar se sastoji od četiri funkcionalne cjeline: zadrugarstvo (domaća i strana praksa, osnivanje zadruge, odnosi u zadruzi…); ekonomski okvir zadruge na ruralnom prostoru (marketing, planiranje, poticaji, financiranje…); investiranje u proizvodnju, pristup financijama, IPARD 101, 103 i 302; certificiranje poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, navodi Martina Knežević iz ZADRA-e.

Predavač je Zoran Starešina, dipl.ing.agr.oec. savjetnik u Hrvatskom poljoprivrednom zadružnom savezu, konzultant s višegodišnjim iskustvom u organizaciji posla, poslovnom povezivanju, naročito u domeni malog poduzetništva u poljoprivredi, prehrani i turizmu. 

Rok prijave je srijeda 23. siječnja. Prijava je moguća putem pristupnice koju možete dostaviti putem faxa 492-881, te e-mailom – [email protected]. Dodatne detalje možete dobiti na broj telefona 492-888.  Svi polaznici oslobođeni su kotizacije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...