Dvije teške i jedna lakša krađa

U posljednjih sedam dana u Svetom Petru, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u izgradnji vlasništvo 62-godišnjaka, iz koje je otuđio dva ribarska štapa, a sa zidova pokidao i otuđio ugrađene električne kablove, pričinvši štetu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Prošle noći u Zadru ulica Šimuna Ljubavca, nepoznati počintelj je provalio u cafe bar vlasništvo 41-godišnjaka, iz kojeg je otuđio novčanik s nekoliko stotina kuna i nekoliko boca alkoholnog pića, pričinivši štetu od nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Prošle noći u Vlašićima, na vezu mjesne rive, nepoznati počinitelj je sa tri čamca otuđio vanbrodske motore, oštetivši vlasnike za više desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu, podnesena je kaznena prijava.

 

U zadnjih sedam dana u Sikovu, nepoznati počinitelj je iz polja otuđio sedam aluminijskih cijevi vlasništvo 56-godišnjaka, oštetivši ga za nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava.

 

U nedjelju je u Zadru, ulica Grgura Ninskog, nepoznati počinitelj iz dvorišta kuće vlasništvo 58-godišnjaka otuđio bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...