Evo što je Gotovina napisao Goluži u slavnom SMS-u!

‘Jednu poruku smo dobili prije utakmice, to je diglo dečke. Toj osobi posvećujem ovu pobjedu!’, izjavio je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža nakon pobjede nad Francuskom. Ta osoba bio je general Ante Gotovina, a sada je otkriven i sadržaj njegove SMS poruke.

“Mi smo ionako već bili nabrijani uoči susreta, ali nakon ove poruke izbila je erupcija”, opisao je Goluža kako je poruka generala Ante Gotovine djelovala na njegove rukometaše prije četvrtfinalnog ogleda s Francuskom na Svjetskom prvenstvu. Svi znamo kako je to izgledalo na parketu.

Drago Vuković bio je toliko motiviran da je dobio isključenje već u 47. sekundi i nije mogao igrati do kraja susreta. Ostali su ipak bili malo smireniji, ali su nošeni generalovom porukom igrali furiozno, te su se zaustavili tek na 30:23, na užas dotučenih Francuza.

 

Pa evo što je Gotovina napisao Goluži:

Dragi prijatelju, dragi momci, Vi večeras branite na parketu boje Domovine. Znanja i srca imate, samo hrabro do cilja. S vama smo, Ante Gotovina i obitelj.

 

Nadamo se samo da hrvatski general ima još koju kunu na mobitelu i da zna da polufinalna utakmica Hrvatska – Danska počinje večeras u 21.30. Danci, čuvajte se!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...