Cestitka_Uskrs

Foto izazov u Veneciji!

Stiže nam onaj dio godine gdje barem na kratko vrijeme možemo biti netko drugi! Karnevali su počeli skoro u svim hrvatskim gradovima, ali ipak onaj najveći u Europi će biti u Veneciji. Evo prilike da otputuješ s nama tamo i doživiš krad tijekom karnevala iz prve ruke.

Povezi se sa ekipom Foto dana mladih na Foto izazov u Veneciju u subotu 09.02.2013. Jedan dan, jakooo puno fotografija, dobre zabave, druženja, super ekipe i odličnog putovanja. U to vrijeme u Veneciji je karneval, znači motiva za fotografirati više nego ikada! Sve što ti treba je volja za putovanjem, zabavom i fotografijom, a fotografirati možeš i sa mobitelom! Svi ulazite u konkurenciju, ovog puta nema ni dobnog ograničenja. Primamo i vas koji samo želite posjetiti Veneciju i dobro se zabaviti, ne morate čak ni mobitelom fotografirati. Najboljeg fotografa nakon povratka u Hrvatsku nagrađujemo s novim jednodnevnim putovanjem po izboru.

Cijena puta zahvaljujući KA travelu je svega 250kn po osobi, a polazi se u noćnim satima iz Zagreba, Karlovca i Rijeke . Za ulazak u Italiju dovoljna je osobna iskaznica pa vi koji nažalost sa nama niste mogli na Foto izazov u Beč, sada nemate isprike.

Detalji o putovanju i prijave su na stranicama Foto dana mladih.

Inače Foto dani mladih će biti ove godine u Zadru. Tijekom svibnja će doći mladi iz cijele Hrvatske i pokazati što znaju sa fotoaparatom. Bez obzira na odlazak u Veneciju ili ne, prijave za natjecanje u Zadru i dalje traje.

Kako izgleda Venecija tijekom karnevala, pogledaj ovdje u galeriji Filipa Treznera.

[nggallery id=198]

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...