Happy Horse – najzabavnije jahanje u Šibeniku!

Pravo mjesto za organizirati rođendan, team building, roštilj ili samo doći i provesti vikend sa životinjama. Konji, poniji, kunići i ostale životinje su samo par minuta vožnje od centra Šibenika.

Farma Happy Horse je stara tek par godina, od 2012 djeluje i kao Konjički klub Kolan. Riječ je o neprofitnoj udruzi koja je osnovana strašću obitelji Živković.

Suzana i Oliver tako su do sada izgradili štalu i sve popratne objekte farme, ali životinje su ono što daje dušu. Konji za jahanje poniji za najmlađe, kunići, koze, magarci – se su to stalni stanovnici ove Farme.

Nalaze se samo par minuta vožnje od centra Šibenika na Dubravskom putu. Osim jahanja i druženja sa životinjama, na Farmi možete organizirati rođendane vaše djece. Imamo dječje igralište, puno prostora pa ni cijeli razred nije previše na proslavi. Dobra je prilika i za team building kolega s posla, roštiljanje ili samo dobro provesti vikend s djecom.

Kako smo neprofitna udruga, sav novac koji dobijemo, koristimo za hranu naših životinja i ulaganje u Farmu. Cilj nam je imati u skorije vrijeme terapijsko jahanje, trening za konje i veću nadstrešnicu. Eto, pozivamo sve koji mogu pomoći u novcu ili opremi da nam pomognu. Rado ćemo vam se odužiti druženjem na Farmi, rekla nam je Suzana Živković s Farme Happy Horse.

Sve o mladoj ekipi koja želi djecu maknuti od računala i više povezati sa životinjama možete čitati i na www.kk-kolan.hr.

[nggallery id=190]


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...