Hostel Forum zatvara se do ožujka

Svoju prvu novu godinu hostel Forum dočekao je s 80 gostiju koji su iskoristili primamljivu ponudu da za malo novca spavaju na jednom od najljepših mjesta nakon što dočekaju Novu godinu na antičkom istoimenom lokalitetu.

Uprava hostela na čelu s direktoricom Nives Kalac, osmislila je novogodišnji paket, koji nije uključivao doček u samom hostelu, koji za takvo što nema uvjete, ali je ponuda proslave i spavanja na Poluotoku, imala odjeka. Čak kod mlađih stanovnika Županije koji su izbrali Zadar za mjesto dočeka Nove godine a hostel Forum kao rješenje za mirno opuštanje nakon zdravice, piše 057info.

Hostel “Forum” zatvorit će se za blagdan Tri kralja a otvorenje će biti ponovno u ožujku ove godine. – Nećemo čekati Uskrs, već ćemo po završetku manjih radova na infrastrukturi otvoriti početkom ožujka, rekla nam je direktorica Kalac uz napomenu kako iduće zime neće biti zatvaranja.

Turisthotel je svoj prvi hostel otvorio sredinom ljeta. Direktorica je zadovoljna poslovanje obzirom na ograničeno vrijeme da se taj novi sadržaj pozicionira na tržištu. Najgore je bilo u studenom kada se ukidaju međunarodni letovi iz Zadra, što pokazuje koliko je opravdano postojanje veze s niskotarifnom kompanijom Rynair.

Prosinca je bio znatno bolji uz napomenu da Zadar treba uvijek nuditi neka događanja potencijalnim gostima. Hostel Forum nije mjesto u kojem će boraviti grupe umirovljenika pa je inozemne putnika koji imaju bezbroj mogućnosti izbora najvažnije privući u Zadar nekim paketom ponude, ustvrdila je direktorica Nives Kalac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...