Istinita priča o najskandaloznijoj estradnoj pokajnici!

Simona Ištvanović, poznatija kao Simona Gotovac iz dana kada je žarila i palila hrvatskom kao najpoznatija starleta – postala je suvremena Marija Magdalena. Naime, ovoj preobraćenici crkva je odriješila grijehe prošlosti i uzela je pod svoje.

“Danas me mnogi pitaju kako sam tako sretna i uvijek imam osmijeh na licu, i to sretan, iskren osmijeh. Ne onaj umjetni/naučen koji sam prezentirala 15 godina. Danas je moj osmijeh poklon mog Spasitelja, moje ljubavi Isusa. Jer samo On može dati mir, radost, snagu, svu ljubav, opraštajući nam pritom i ljubeći nas koliko nas nitko neće. Zato je moja ljubav prema Njemu svaki dan sve veća i veća. Jednostavno teško opisujem riječima svoje osjećaje. Kad dođem u crkvu, osjećam da tu pripadam. Za tim čeznem, to želim. Isus me spasio, spasio od života u laži, od droge, bluda, bulimije, spasio od izlazaka, cigareta i od sveg što je od Zloga”, kazala je Simona.

Kako navodi u svome svjedočenju, Simona je još kao desetogodišnja djevojčica doživjela prvo lezbijsko iskustvo sa starijom ženom, a progovorila je i o prostituciji i drogi! No mir je pronašla u molitivi, a najveću sreću pruža joj i utjeha da je na vrijeme spasila svoju kćer Gabrijelu od pakla u kojemu je i sama živjela.

“Danas u vlaku prišao meni dečko da mu se podpišem, a ja njemu pokušavam objasniti da zaista ne bih htjela, da zašto, tko sam ja? A on meni pa dajte molim vas, a ja njemu oprosti, ali zaista ne bih. U tom trenutku Gabica mu kaže -‘Ej, jel’ ti ne razumijes moju mamu, kad ti je rekla da neće’. Kaže ona njemu: ‘Pa ne pjeva ti više moja mama one proste pjesme ‘Lova’, ona ti je sad Isusova’. On se je odmaknuo, nakon sto me moja princeza obranila”.

Čini se da, osim Gabrijele, tjelohranitelja ima i u navodnom novom dečku, Stanislavu – kojeg je upoznala otkako živi u vjeri. Iz njoj bliskih izvora, doznajemo da je zaljubljena i da je pronašla utjehu u novom muškarcu nakon svih ljubavnih krahova iza sebe.

Mnogi govore da je Simoniono imenovanje same sebe Marijom Magdalenom njezin novi očajnički potez u potrazi za medijskom pažnjom, dok drugi slave njezin novi put kojim je krenula. Tako ima velik broj onih koji je podržavaju na njezinu facebooku profilu na kojem se svaki dan mogu iščitavati Simonine poslanice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...