Kineski tajkun otvorio vrata svog doma da pokaže što nudi muškarcu koji osvoji njegovu kći lezbijku

Otkako je Cecil Chao u rujnu prošle godine ponudio bogati miraz muškarcu koji uvjeri njegovu tridesettrogodišnju homoseksualnu kći da se uda za njega, kineski milijarder primio je više od stotinu prosaca.

Naime, ovaj biznismen iz Hong Konga obećao je isplatiti čak 65 milijuna dolara onom muškarcu koji uspije zavesti njegovu kći Gigi. Na takav korak odlučio se kad je saznao da se njegova Gigi u Parizu udala za svoju djevojku Sean Yeung, s kojom je u vezi već sedam godina.

A da bi proscima pokazao šta podrazumijeva pod “umjereno luksuznim životom”, Cecil Chao otvorio je vrata svog doma novinarima britanskog “Telegrapha”. Njegova vila “Happy Lodge” na zapadnoj obali Hong Konga, vrijedna je stotine milijuna hongkongških dolara, ima četiri razine i površinu od 1500 kvadratnih metara.

U sobi se, između ostalog, nalaze pozlaćena sofa, koncertni klavir i nekoliko upečatljivih modernističkih skulptura Piccasovog suvremenika Angela Botella.

Cecil Chao rođen je u relativno siromašnoj obitelji u Šangaju, ali mu se otac obogatio kao brodograditelj. Po završetku studija na Sveučilištu u Duramu, Cecil je izgradio vlastito carstvo.

Na pitanje zašto mu je toliko stalo da mu se kći uda za muškarca, Cecil odgovara:

“Ne tvrdim homoseksualnost nije u redu. Samo se želim uvjeriti da je probala sve opcije prije nego što se odluči na taj način života. Možda ono što želi danas nije ono što će željeti sutra. A i tradicionalan sam tip, više bih volio da se uda i da dobijem unuke”, objašnjava Chao.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...