cijeli niz

Krađe u Biogradu, Bibinjama, Kolanu, Paljuvu i Zadru

Franko Pavić
Tamni način

U petak navečer u Biogradu na Moru, na trgu Hrvatskih velikana, nepoznati počinitelj je provalio u urarsku radnju iz koje je otuđio nekoliko satova, oštetivši 38-godišnjeg vlasnika za više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Prošle noći u Paljuvu ulica Ante Pedića, nepoznati počinitelj je provalio u kuću vlasništvo 64-godišnjaka iz koje je otuđio televizor i miniwash, pričinivši štetu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Tijekom ovog mjeseca u Kolanu, nepoznati počinitelj je provalio u apartman vlasništvo 59-godišnjeg slovenskog državljanina, iz kojeg je otuđio dva bicikla vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Prošle noći u Bibinjama ulica Kraljice Jelene, nepoznati počinitelj je sa kuće vlasništvo 73-godišnjaka, otuđio oko 40 metara bakrenih oluka i oko 20 metara bakrenog uža, vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Jučer poslije podne u Zadru ulica Akcije Maslenica, nepoznati počinitelj je iz trgovine nakitom otuđio dvije srebrne ogrlice oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Jučer u Zadru ulica Franka Lisice, nepoznati počinitelj je iz dvorišta kuće vlasništvo 41-godišnjaka otuđio bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar