cijeli niz

Krađe u Biogradu, Bibinjama, Kolanu, Paljuvu i Zadru

Franko Pavić
Tamni način

U petak navečer u Biogradu na Moru, na trgu Hrvatskih velikana, nepoznati počinitelj je provalio u urarsku radnju iz koje je otuđio nekoliko satova, oštetivši 38-godišnjeg vlasnika za više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Prošle noći u Paljuvu ulica Ante Pedića, nepoznati počinitelj je provalio u kuću vlasništvo 64-godišnjaka iz koje je otuđio televizor i miniwash, pričinivši štetu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Tijekom ovog mjeseca u Kolanu, nepoznati počinitelj je provalio u apartman vlasništvo 59-godišnjeg slovenskog državljanina, iz kojeg je otuđio dva bicikla vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Prošle noći u Bibinjama ulica Kraljice Jelene, nepoznati počinitelj je sa kuće vlasništvo 73-godišnjaka, otuđio oko 40 metara bakrenih oluka i oko 20 metara bakrenog uža, vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Jučer poslije podne u Zadru ulica Akcije Maslenica, nepoznati počinitelj je iz trgovine nakitom otuđio dvije srebrne ogrlice oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Jučer u Zadru ulica Franka Lisice, nepoznati počinitelj je iz dvorišta kuće vlasništvo 41-godišnjaka otuđio bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Ostavi komentar koristeći Facebook