niz krađa

Krađe u Pagu, Privlaci, Sukošanu i Zadru

Ivan Katalinić
Tamni način

Policijski službenici Policijske postaje Pag, proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, kojim je utvrđeno da je u zadnja tri dana provalio u župni ured nu Povljani na Trgu Svetog Jurja, iz kojeg je otuđio zlatnine u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

 

Prošle noći u Privlaci, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovite robe iz koje je otuđio cigarete i alkoholna pića u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava.

 

Prošle noći u Sukošanu, sa gradilišta mjesne lučice, nepoznati počinitelj je otuđio ugrađeno bakreno uže vrijednosti desetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava.

 

Noćas oko dva sata u Zadru, Obala kneza Branimira u ugostiteljskom objektu, nepoznati počinitelj je otuđio torbicu sa mobitelom, dokumentima i manjim novčanim iznosem, sve u vlasništvu 25-godišnjakinje. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar