Lacić zbog prijetnji prijavio Badurinu i Lisicu?

Iako se na prvi mah stječe dojam kako se situacija u zadarskoj Adriji primirila, stanje u toj riboprerađivačkoj tvrtki napetije je nego ikada. Ugovor o zakupu koji su Miodrag Lacić, vlasnik Adrije d.d. te Neven Badurina i Jadranko Lisica kao suvlasnici Adrija Zadar 1 d.o.o. tvrtke potpisali prije nekoliko mjeseci službeno je raskinut 17. prosinca prošle godine, upravo kako je to Lacić i najavljivao tvrdeći da dvojac Badurina – Lisica nije ispoštovao baš ništa iz potpisanog ugovora, piše Zadarski list.

Ma kakav raskid ugovora?! Oni su to predložili, ali mi nismo prihvatili. Sve obveze smo podmirili i nema tu što ni policija, niti sud odlučivati, kratko je prokomentirao Badurina kazavši da je na sastanku u banci te da stoga ne može obrazlagati stav uširoko.

Poslovne razmirice između Miodraga Lacića s jedne te Nevena Badurine i Jadranka Lisice s druge strane kulminirale su nakon što su dvojica suvlasnika Adrija Zadar 1 zaprimili dokumentaciju o raskidu ugovora o zakupu Adrije pa su, kako smo doznali, “pale” i ozbiljne prijetnje smrću.

Još 2. siječnja zaprimili smo prijavu da su 50-godišnjak i 43-godišnjak prijetili 48-godišnjaku. S njima su obavljeni razgovori, nakon čega je državnom odvjetništvu proslijeđeno posebno izvješće, potvrdio nam je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...