Likovi iz popularne serije spavali s više od 135 različitih partnera unutar 10 sezona

Istina, trajali su čak deset sezona, ali s obzirom na to da ih je bilo samo šest, izmijenili su prilično velik broj seksualnih partnera.

Monica, Chandler, Rachel, Ross, Joey i Phoebe imali su sveukupno više od 135 seksualnih partnera, što je znatno više nego što se prosječni Amerikanac može “pohvaliti”. Naime, prema podacima Instituta za istraživanje seksa, spola i reprodukcije, prosječni Amerikanac između 30. i 44. godine izmijeni između šest i osam partnerica, što je manje čak i od najmanje seksualno aktivnog “prijatelja”, Chandlera, koji je spavao s 10.5 žena, javlja Daily Mail.

Razlika je još veća kod žena: dok Amerikanke u istoj dobnoj skupini prijavljuju da su imale samo četiri partnera do te životne dobi, Monica, Rachel i Phoebe “skupile” su čak 14.5, 15.5, odnosno 32.5 muškarca.

Do ovih je brojki došao obožavatelj detaljnom analizom, uključujući aktualne partnere kroz seriju, ali i one samo spominjane u pričama, te svoje istraživanje objavio na Redditu. Napravio je to tako da je kao jednog partnera računao “potvrđen” seks, dok su za onaj o kojem se samo u naznakama pričalo likovi dobivali po pola “boda”.

Najviše je partnerica, očekivano, promijenio Joey, čak 51.5, a na drugom mjestu kod muškaraca našao se Ross, sa “samo” 14 partnerica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...