Matić: “Paloma, Teta Violeta i Hrvatski list su najbolji WC papiri, ali od Hrvatskog lista prsti i guza ostaju crni”

Nakon što sam se borio za ovu državu i devet mjeseci proveo u logoru vjerojatno nisam zdrav kao neki koji sjede ovdje među vama, ali nisam baš tolika budala i luđak da inzistiram da se objavi moj ratni put u Registru branitelja, a da nešto nije točno, odgovorio je ministar branitelja Predrag Matić Fred HDZ-ovom Tomislavu Iviću.

Čitao je neke komentare na internetu i pronašao, kaže, jedan pametan. “Kaže, pa dobro tko je taj Matić da se njemu ne može stati na kraj. Nadam se da mi nećete stati na kraj, kao što ste stali Igoru Rađenoviću, Dušanu Miljušu ili supruzi gradonačelnika Sabe. Nadam se da nećete na taj način”, istaknuo je Matić.

Iz HDZ-ovih klupa dobacivali su mu da ne čuju dobro, aludirajući na njegovu nedavnu izjavu. “Ne čujete dobro. Čut ćete. Izvolite još jedanput. Kažu sada kad si ministar, svašta te pitaju, pitali su me između ostalog, koji je najbolji toaletni papir u republici Hrvatskoj. Ja sam rekao Paloma, Teta Violeta i Hrvatski list. S tim što sam ih prevario zbog Hrvatskog lista. Vjerujte, probao sam, ostali su crni prsti, da ne govorim za onaj drugi dio tijela koji se ne vidi. On je ostao još crniji”, kazao je Matić.

Možete me slobodno provjeriti, rekao je Matić. “Mogu vam isto tako reći, gospodine Iviću da sam i za vas čuo da ste primljeni u Hrvatsku vojsku i da imate više dana nego general Glavaš koji vas je primio u Hrvatsku vojsku”, rekao je ministar branitelja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...