Ministar pravde Srbije studentici uzeo bocu hrvatske vode i bacio je u smeće

Ministar pravde u vladi Srbije Nikola Selaković na predavanju koje je održao na Pravnom fakultetu u Beogradu, usred svog govora je od jedne studentice uzeo bocu hrvatske vode i bacio je u kantu za smeće. Rekao joj je da je to napravio zato što nije u pitanju domaća, srpska voda, javlja Telegraf.rs.

“Pratila sam predavanje Nikole Selakovića, ona su uvijek bila poprilično praćena. Odjednom je ušutio, prekinuo predavanje i krenuo prema meni. Nisam znala što se događa, da bi on u tom trenutku uzeo moju bočicu vode ‘Jana’ i bacio je u kantu za smeće. Svi smo bili u šoku. Očekivali smo obrazloženje ovog postupka, a Selaković je samo kratko prokomentirao da to čini jer voda nije srpska”, kaže studentica čija je voda završila u smeću.

Ministar pravde potvrdio je da se to doista dogodilo, i to dok je još bio asistent na Pravnom fakultetu. No, dodaje da se nije radilo o nikakvom incidentu, već je samo studentima htio ukazati na nužnost kupovine domaćih proizvoda.

“Moj odnos sa studentima uvijek je bio fenomenalan. Na tom predavanju sam govorio o tome kako svaki građanin Srbije može pomoći svojoj državi na taj način što će kupovati domaće proizvode. Bacanjem te bočice studentima sam slikovito ilustrirao i na djelu pokazao kako se pomaže Srbiji”, kaže Selaković.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...