Mršićev tris za dvije pobjede

Nogometaši Zadra su ovoga vikenda na pripremama u Novigradu odigrali dvije ogledne utakmice. Najprije je se u subotu trener Ferdo Milin drugoligašu Radniku iz Gorice suprotstavio mladu momčad koju je u drugom poluvremenu pojačao s nekoliko standardnih igrača. U prvom dijelu na travnjaku se vodila izjednačena borba, a onda se u nastavku ukazao Antonio Mršić koji je zgoditkom riješio pitanje pobjednika.

U nedjelju su Zadrani odigrali trening utakmicu zatvorenog tipa, a na drugoj strani je stajala momčad Rudara iz Velenja. Zadrane je u vodstvo doveo opet Antonio Mršić. Igrala se 33. minuta kada je Mršić nakon prekršaja namjestio loptu praktički na skraćeni korner i pogodio mrežu iznenađenoga slovenskog vratara. Slovenci su izjednačili i malo je nedostajalo da takav rezultat postane i konačan, međutim, u završnici utakmice ukazao se opet Antonio Mršić koji je nakon asistencije Gržana izbio sam ispred suparničkog vratara i pronašao put do suparničke mreže za drugu uzastopnu pobjedu Zadrana, piše Zadarski list.

Za Zadar su nastupili: Gluić, Bilaver, Sarić, Jerbić, Ljubović, Heister, Begonja, Banović, Mršić, Ivančić, Gržan. Još su igrali: Surać, Ikić, J. Buljat, Čirjak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...