Muškarac ozlijeđen u eksploziji je bombaš!

Potvrđena je informacija da je ozlijeđeni 53-godišnjak odgovoran za eksploziju u Stenjevcu. Informacija da je najvjerojatnije on odgovoran neslužbeno nam je potvrđena iz policijskih krugova, no dodaju kako je istraga i dalje u tijeku jer im je motiv zasad nepoznat. “Potencijalni motivi se istražuju”, rečeno je Indexu.

Također, utvrđeno je da ima veze i s bombom pod vlakom u Podsusedu.

Prema informacijama nakon ispitivanja, željeli su ga podvrgnuti i poligrafskom ispitivanju međutim on je to odbio. Je li kasnije pristao zasad nije poznato.

53-godišnjak se ozlijedio jer je imao problema s aktivacijom eksplozivne naprave, očito je bio i nespretan, a sumnjivac je postao upravo zbog ozljeda koje su upućivale na samoranjavanje. Naime, po ozljedama je bilo sigurno kako je bio vrlo blizu naprave, lakše je ozlijeđen, a zadobio je ozljede po rukama.

Navodno ga se dovodi u vezu i sa nekim sličnim radnjama od ranije, što je dodatno pojačalo sumnju policije.

Policija vjeruje kako muškarac nije povezan niti s jednom organizacijom, već da se radi o individualnom činu jedne nestabilne osobe. Prema informacijama koje smo dobili iz vrha istrage, 53-godišnjak navodno nije hrvatskog porijekla.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...