Muškarci žele da ovo znate!

Putem brojnih istraživanja muškarci su ženama zapravo otkrili svoje seksi tajne jer žele da ih žene upoznaju te da zajednički uživaju u boljem seksu. Vrijeme je da doznate te tajne

Posljednjih godina prevladava uvjerenje da su muškarci puno jednostavnija bića od žena, posebno kada je o seksu riječ. No, je li to baš tako? Ako je suditi prema izjavama muškaraca, baš i nije. Vrlo često i oni se žale da ih žene ne razumiju dovoljno dobro. Donosimo vam nekoliko stvari koje bi oni voljeli da žene znaju o njima.

 

‘Volimo pohvalu’

Muškarci vole čuti komplimente na svoj račun, a posebno im gode komplimenti na račun njihovih seksualnih sposobnosti. Baš kao i ženama, i muškarcima vrlo često nedostaje samopouzdanja. Mnogi od njih u istraživanjima su otkrili da vole pohvale jer dobro reagiraju na njih. Točnije, jača im libido, ali i samopouzdanje. Jednako su osjetljivi i na vlastiti izgled pa im puno znači kada ih pohvalite da dobro izgledaju.

 

‘Bojimo se intimnosti’

Muškarci su priznali da se boje intimnosti, ali ne na način na koji žene misle da se toga boje. Kao dječaci, muškarci normalno iskazuju svoje emocije, ali kako odrastaju društvo ih prisiljava na potiskivanje i skrivanje emocija. Nakon godina takvog ponašanja, normalno je da se onda teško otvaraju u vezi i stvara se dojam da se boje intimnosti i obaveza. Kod nekih muškaraca to doista i jest slučaj, ali kod većine ipak je riječ o strahu od osude društva i navale emocija.

 

‘Cijenimo kad je seks samo seks’

Kako pojašnjavaju seksolozi, muškarcima katkada treba samo sirovi seks bez neke pretjerane romantike. Voljeli bi da to shvate žene i da ne doživljavaju to kao ponižavanje jer sirovi seks samo je jedan od oblika uživanja za njih i nema nikakvo drugo značenje. Zato i vole jako kad i žene uživaju u sirovom seksu.

 

‘Penis nije naša jedina erogena zona’

Mnoge žene misle da muškarce pali isključivo dodirivanje penisa. No, to dakako nije istina. Muškarci nikad neće to ženi reći otvoreno jer se boje da će ih to otjerati od njih. Ako žene žele poboljšati svoje seksualne vještine, onda moraju ovladati i drugim erogenim zonama. Čisto da zapamtite, te druge zone su prsa, stražnjica, testisti, vrat, uši, čak i ruke s unutarnje strane…

 

‘Volimo kad govorite’

Nekoliko je istraživanja pokazalo – muškarci obožavaju kad žene govore u seksu! Kako su sami pojasnili, to ne stimulira samo njihove uši nego i ostale strateški važne dijelove tijela. Žene toga nisu pretjerano svjesne, ali ženski glas, posebno šaputanje, jako uzbuđuje muškarce. A još ako pogode s pravim riječima, njihovom uzbuđenju neće biti kraja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...