“Nakon operacije grudi ljepša sam i sretnija”

U svom posljednjem intervjuu pjevačica Maja Šuput progovorila je o tome što bi promijenila na sebi, kakve je korekcije svog izgleda već obavila te boji li se samoće.

‘Na sebi bih promijenila nešto što se nikako ne može, a to je visina. Da mi je barem još nekoliko centimetara, pa da i u ravnim cipelama imam željenu visinu. Ovako sam uvijek u cipelama s visokom potpeticom jer se osjećam bolje i ženstvenije. Svi ostali nedostaci mogu se popraviti’, kaže Maja koja je javno priznala operaciju grudi.

‘Podvrgnula sam se operaciji zato što sam bila potpuno ravna i kao takva, sama sebi fizički nepotpuna. Postala sam mnogo samouvjerenija i sebi ljepša, a samim time i sretnija’, rekla je za Story.

‘Prije gotovo godinu i pol dana, kad smo snimali spot za pjesmu Nevaljala, hijaluronom sam podigla gornju usnicu. Bila sam si jako čudna, nevjerojatno koliko se lice može promijeniti samo jednom iglom. Sada kad gledam taj spot vidim samo svoju usnicu jer si izgledam potpuno neprirodno, pogotovo nakon što se hijaluron razgradio i kad se vratio moj stari osmjeh. Nije mi žao jer sam se cijeli život pitala kako bih izgledala s punijim usnicama. Osim toga, moj posao trpi takve promjene. Najgore je uvijek biti isti da ne dosadiš sebi i drugima’, priznala je Maja koja je oduvijek imala otvoren odnos s medijima.

No, to se promijenilo nakon, kako kaže, laži o njezinoj vezi s Marijem Kovačevićem. ‘Uvijek sam bila previše iskrena, jer znam koliko mi je ružno gledati neki razgovor na TV-u s nekim mojim kolegama ili čitati intervjue u kojima nekontrolirano lažu i prave od sebe bolje osobe kako bi u ljudima izazvali divljenje ili poštovanje’, kazala je.

U ovom intervju Maja je otkrila i boji li se samoće. ‘Ne bojim se samoće u smislu da strahujem od budućnosti i nosi li ona život udvoje. Zapravo mi je nelagodno biti sama u određenim trenucima. Istina je da ne volim spavati sama.’

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...