Po bodove u gostima?!

Nakon nepotrebnog poraza i loše igre protiv Krke u Aba ligi i nakon pobjede u kupu Krešimira Ćosića protiv Sonik Puntamike, ekipa košarkaša Zadra ovog vikenda, točnije u nedjelju, gostuje kod slovenske Union Olimpije. Susret se odigrava s početkom u 19 sati. Hoće li bodovi doći kući, ne znamo, ali su ti bodovi Zadru potrebni.

Božićna pauza ovog vikenda završava i košarkašicama. Zadranke već sutra putuju kod ekipe PGM Raguse iz Dubrovnika. Susret dvanaestog kola odigrava se sutra s početkom u 16:00 sati. U prvoj utakmici Zadranke su na domaćem terenu uzele bodove, a isti ti su im i sutra potrebni, posebice nakon pada u formi u zadnje dvije utakmice protiv Studenca iz Omiša i Splita.

– Ova pauza nam je dobro došla jer smo pred kraj prvog dijela pali u formi, tako da smo ovo vrijeme iskoristili kako bi se što prije vratili u formu. Što se tiče utakmice s Dubrovnikom, mislim da će biti teška i poprilično neizvjesna. Oni su se pojačali s Ivonom Bogoje koja je iskusna igračica. Mi idemo u Dubrovnik kompletni i idemo odigrati hrabro, a i dati sve od sebe da se kući vratimo s dva nova boda, kazala je Balić.

Pripremni dio su košarkašice obavile bez pomoćnog trenera Šime Vidakovića koji je s kadetskom reprezentacijom na pripremama u Daruvaru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...