Prof. Poljaković ipak suspendiran?

Čitateljica portala 057info javila nam je u redakciju kako je prof. Poljaković ipak suspendiran.Tu je tvrdnju potkrijepila i fotografijom, koja je snimljena na Sveučilištu u Zadru. Ispričavamo se zbog loše kvalitete.

Podsjetimo, prof. Ivan Poljaković u središtu interesa javnosti našao se u studenom 2012. godine kada je u sklopu svog predavanja rekao kako je homoseksualnost bolest, a ne opredjeljenje, piše portal 057info.

Tom je izjavom potaknuo čitavu buru u javnosti, te su se na to vrlo brzo referirale brojne udruge, koje su ga obilježile kao homofoba.

Prof. Poljaković također je iznio stav prema kojem se u javnosti vrlo otvoreno sugerira kako su homoseksualci jedna skupina obespravljenih i ugroženih ljudi, dok su pak ljudi koji ne podržavaju takve parade netolerantni, zaostali, i povrh toga bolesni, jer fobija je bolest koja se očituje u strahu od nerealne opasnosti, pri čemu se čovjek znoji, podrhtava i sl. Osim toga, tu je i prijetnja tužbom ako kažete da je homoseksualnost bolest, dakle, ulijevanje straha ako se ne povinujete ideologiji elite – sve su to karakteristike najmodernijih tehnika pranja mozga”, zaključio je profesor Poljaković tijekom predavanja u Muzeju antičkog stakla na temu ‘Zdravstveni odgoj – pranje zuba ili pranje mozga’.

suspendiran poljakovic

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...