Rade Nekić prozvao sve redom: “Kome smetaju zadarski inovatori?!”

Redakciji Antene Zadar, jutros se javio Rade Nekić, poznati zadarski inovator, vidno ogorčen stanjem i inferiornošću institucija, te činjenicama kako inovatori u Zadru zapravo – nikome ne znače ništa.

Količinu zanemarivanja od strane Grada, kako Zadra tako i Biograda te o povremenoj naklonosti Županije, možete pročitati i sami.

Pripćenje Rade Nekića prenosimo u cijelosti.

Ovo pišem kao osoba Rade Nekić i ovdje su moja osobna stajališta i mišljenja.

Iako se nižu veliki uspjesi Udruge inovatora Zadarske županije i njenih pojedinih članova do velikih visina o tome se ne može pročitati ni slovca. Zašto? Nekome smetamo. Kome? Onima koji ne žele dobro ni ovoj državi ni ovom narodu.Lani nas je primio župan dva puta i hvala mu na obzirnosti zaista i to je to.Ni grad Zadar ni grad Biograd nisu ni htjeli ni željeli dati 2 metra kvadratna za štand članovima UIZ-a za prodaju njihovih proizvoda. Razlog je jako teško pogoditi.

Druga stvar jasno nam je da bi morali biti veći domoljubi od Kineza ali ipak… Sjedište nam je u Biogradu a iz proračuna 0 da nula kuna. Što će te nismo dovoljno kvalitetni s preko 130 medalja godišnje što donesemo u ovu županiju.Udruga prije 3 godine brojila 14 članova. Danas pod mojim vodstvom 750 s tim što se još želi učlaniti iz cijele RH preko 5000 članova. Da da dobro ste pročitali! Festival suvenira je spriječio totalnu kinezaciju suvenira u Zadru i to je moj projekt, moj odgovor ali TZ grada Zadra i TZ županije ni lipe kažu da to uopće nije bitno.

Uz moju duboku ispriku i vama i onima koje sam oštetio molim vas nadodajte da nam nije Zadarske županije mogli bi odmah vrata zatvoriti.

Tek toliko da se zna.

Osobno Rade Nekić

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...