Raspored događanja u Udruzi Hrvatska sloga

U četvrtak 31.siječnja u 19,00 sati imamo predstavljanje poezije novinara Ante Kolanovića, prof.kroatistike, zaposlenog u HTV Studio Zadar.. Malo kome je Ante poznat kao pjesnik, svi ga znaju kao novinara, pa je ovo prigoda da zavirimo u tajnoviti svijet njegove duše..

 

Iz njegove zbirke “Naslov koji sam posudio od jedne žene”, pjesma bez naslova

… Vjeđe mi bijahu prekrivene

stogodišnjim snovima,

prašinu na duši

nije nitko brisao.

Budeći se,

dodirnuo sam snove

stogodišnjeg cedra.

Mirisale su trešnje…

 

U petak, 1. veljače, 2013. u 19,00 sati izložba slika autorice Anita Bare iz Splita

Ovo je prva izložba umjetnice Anite Bare. Slike leptira rađene na kamenu tehnikom graviranja, potom bojane, prikaz su preobražaja čovjekove nutrine u današnjem vremenu. Otvaranje izložbe će popratiti interesantno Ho’oponopono druženje.

 

Nije vam poznata tehnika graviranja na kamenu,ili jest..?

… Nije vam poznat Ho’oponopono,ili jest…?

Koji god odgovor bio na ova pitanja,posjetite nas i družite se s nama!

 

Hooponopono tehnika rješavanja problema, vrlo učinkovita, a najpoznatija je postala zahvaljujući psihologu koji je izliječio čitav odjel havajske državne bolnice, za mentalno bolesne zatvorenike, pa je odjel nakon par godina potpuno zatvoren. Hooponoponom rješavamo odnose, financije, zdravlje… Sama tehnika je vrlo jednostavna, mogu je prakticirati svi, u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Zahvaljujući jednostavnosti i učinkovitosti, širi se jako brzo.

Predavač : Karmen Jerković


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...