Sanjam Franku u pareu, Rozgu kako mijesi tijesto, a Severinu…

‘Ne sjećam se baš što sam sinoć sanjao’ kratko je rekao Luka Nižetić prilikom gostovanja na Narodnom radiju, no kad su u pitanju snovi koje priželjkuje, bio je puno rječitiji.

Naime, Luka je sinoć u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’ premijerno predstavio novi singl ‘U snovima’.

Kao zadatak morao je odgovoriti kakve snove priželjkuje s poznatim Hrvaticama. ‘San s Jelenom Rozgom je da zajedno mijesimo kruh i da ona sva bude uprljana brašnom’, rekao je Luka koji bi u snovima s Vedranom Linardić otišao u saunu, a s Ivanom Roščić na neki rock koncert.

San s Frankom Batelić puno je konkretniji. ‘Plaža s bijelim pijeskom, tirkizno more, a ona ima samo pareo i to dolje, a gore ništa’, rekao je Luka koji bi s Nikolinom Pišek piškio, s Leonom Paraminski otišao u Afriku biti kao Tarzan i Jane, a Natali Dizdar bi odveo u japanski restoran na neku večeru. ‘A onda bih je polizao od glave do pete’, ispričao je Luka.

San sa Severinom bio bi sladak. ‘Volio bih da mi Severina iskoči iz torte, slasne i čokoladne, a onda je jedemo zajedno do jutra’, kazao je mladi pjevač koji je u pripremama za snimanje novog spota. ‘Video za pjesmu ‘U snovima’ bit će lijepog vizualnog doživljaja. Bit ću obrijan, uredan i ošišan, možda čak i u odijelu. Pravi gospodin čovjek kakav još nikad nisam bio. Čini se da odrastam iako ne rastem’, rekao je Luka na promociji nove pjesme, koji je za njega napisala autorica Aleksandra Milutinović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...