Stephanie: “U Americi mi je najviše nedostajala seka!”

Nakon boravka u Grđevcu kod Daruvara, malena Stephanie Milda sinoć je oko 20 sati stigla i u Zadar. Po riječima liječnika Davida Frimma, njezino stanje je, na svu sreću, vrlo dobro.

Dobro se osjećam i lijepo je biti kući. U Americi je bilo dobro i ništa me ne boli. Najviše mi je nedostajala seka, kazala je Stephanie svojim veselim glasićem, vidno umorna.

Melanie je kazala kako je i njoj najviše nedostajala Stephanie.

Jako mi je nedostajala, samo sam htjela da dođe kući i da se igramo, kazala je.

Roditelji male Stephanie zahvalili su se svim građanima Zadra.

Želimo se zahvaliti apsolutno svim građanima Zadra, cijeloj Hrvatskoj i svim ljudima toplog srca koji su nam pomogli, kazala je Anita Milda i nastavila:

Sve je dobro prošlo, operacija je dobro prošla. Sretni smo što smo se vratili kući. Sad trebamo terapiju nastaviti u Zadru. Bolest je trenutno zaliječena i za sada je sve u redu. Nadamo se da se neće vratiti. Sve ovo vrijeme provedeno u Americi, uz nas su bile brojne obitelji iz hrvatske, dolazili su nam u posjetu u bolnici i kod kuće. Bitno da je Stephanie sada dobro i da je stanje zadovoljavajuće. Stephanie je u dva mjeseca dobila pet kilograma, a u SAD-u smo se morali zadržati dulje zbog bolova u nogama koje je osjećala, kazala je Milda.

Nakon tri i pol mjeseca provedenih van Lijepe naše, obitelj je ponovno na okupu.

Najteže mi je bilo podnijeti razdvojenost, a vrijeme kad se pripremala za operaciju podnosili smo hrabro, kazao je otac Ivica i nastavio:

Nakon pomoći svih ovih ljudi osjećamo se nevjerojatno. To se ne može opisati riječima. Uskoro ćemo otvoriti zakladu i pomagati drugima s ovom malformacijom, zaključio je Milda.

Anita Milda nam je hrabrost svoje kćeri Stephanie pokušala opisati riječima:

Kad smo se spremali za put, Stephanie me pitala idemo li u bolnicu na operaciju, ja sam odgovorila da idemo, ona je samo rekla “Dobro!”, znala je gdje ide i znala je da će nakon toga biti dobro, zaključuje majka malene Stephanie ovu toplu obiteljsku priču, koja je na radost svih završila pozitivno.

 

[nggallery id=169]

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...