Stvari kojih se ne smiješ sramiti u krevetu

Seksualni životi mnogih parova pate jer je jedna osoba sramežljiva. Znamo da vas odmalena mnogi pokušavaju uvjeriti da je seks prljav ili barem nešto čega bismo se trebali sramiti, ali krajnje je vrijeme da sram ostavimo po strani i krenemo u bolji seksualni život:

Upali svjetlo

Seks u mraku je romantičan, ali seks na svjetlu je ponekad puno bolji. Parovi koji se stalno seksaju u zamračenom prostoru često gube veliki dio strasti i intimnosti, a muškarcima je seks na svjetlu puno draži od onog pri kojem ne vide partnericu. Ako se sramiš celulita ili nekih drugih nedostataka koje imaš, vjeruj nam: Muškarci to jedva primjećuju.

Traži što želiš

Mnoge žene ne uživaju u seksu jer se boje tražiti što žele. Misle da će ih dečko čudno gledati, ili još gore, posramiti, a na ovakav način gube šansu za dobar, kvalitetan seks. Inzistiraj na onome što želiš, a ako ti tip to ne želi ispuniti, razmisli želiš li njega.

Zaustavi ga

Osim što često ne traže ono što žele, žene često i ne priznaju da nešto ne žele. Ponekad nas je sram priznati dečku da nam se ne sviđa način na koji nešto radi, pa trpimo u nadi da će sam shvatiti – neće. Ako mu ne kažeš, osuđena si na trpljenje nečega što ne voliš, a tvoj dečko bi se vjerojatno promijenio kada bi znao da ti se to ne sviđa.

Saznaj što želiš

Nitko ne može saznati što voliš u seksu dok to ne saznaš sama. Umjesto da čekaš da te tvoj dečko ispipka i vidi gdje ti se sviđa, uzmi stvar u svoje ruke – doslovno.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...