U ZADRA-i održan info sastanak o korištenju sredstava

U Razvojnoj agenciji Zadarske županije ZADRA-i održan je informativni sastanak na temu “ Korištenje sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost kroz devet objavljenih natječaja“.

Informativni sastanak namijenjen je predstavnicima jedinica lokalne samouprave Zadarske županije, kako bi isti uspješno aplicirali na natječaje za sufinanciranje projekata energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije, za koje su planirana sredstva u iznosu od 84,5 milijuna kuna.

Sastanak je održan s ciljem informiranja potencijalnih korisnika sredstava Fonda s detaljima aktualnih natječaja, načinima dobivanja sredstava, potrebnom natječajnom dokumentacijom te osnovnim kriterijima za odabir najboljih ponuda.

Odaziv je bio izvrstan a predstavnici Općina i Gradova Zadarske županije pokazali su veliki interes za tematiku obnovljivih izvora energija i energetsku efikasnost.

Također, u prostorijama Razvojne agencije Zadarske županije, sutra, 15.siječnja 2013. u 10:00 sati, održat će se predavanje iste tematike namijenjeno privatnom sektoru (trgovačkim društvima, obrtima i drugim pravnim osobama). Dodatne informacije vezane za sutrašnje predavanje moguće je dobiti pozivom na broj tel. 023/493-782 ili slanjem e-maila na [email protected] .

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...